Pinsetur til Åraksøynene på Hekni motorsportsenter

Froland Motocrossklubb arrangerer pinsetur til Åraksøyne Hekni motorsporsenter ( setesdal) 30.-31 . Mai for medlemmer av FMX. 
Det vil bli en tur med både motocross og enduro aktivitet. Vi stiller med instruktør på begge grener  fra egen klubb. Det er mulighet for overnatting på klubbhuset, om regelverket i forhold til korona tillater det. Det er plass til campingvogner og bobiler på området.  For de som ønsker litt mer «luksus» er det mulighet for å bestille overnatting på Sølvgården Hotell og Feriesenter på Rysstad.

Send påmelding på ønsket gren (cross eller enduro) , samt navn, alder/klasse og bilde av gyldig lisens og medlemskap til atle.rorvik@gmail.com innen 22. mai. Ved spørsmål kontakt Atle Rørvik på messenger eller mail.

Nærmere opplegg kommer senere. 

Hilsen styret 🙂